Popüler Yayınlar

güzellik sırları

Ben,kozmetik değil de doğal güzellik malzemelerinden yanayım ve uygulayıp memnun kaldığım ürünlerin malzemelerini burada sizlerle paylaşimak istedim.

Dünya mutfağı

Burada denenmiş tatlılar, tuzlular,börek,çörek aklınıza gelen ne varsa uyguladığınız yemekleri benimle paylaşırmısınız?

Amigurubi

Naçizane,küçük kızıma yaptığım oyuncaklar ve başka sitelerden bulup beyendiğim amigurubiler.Çok seviyorum bunları içimdeki çocuk coşuyor.:))

Boncuk işleri

Yeni öğrendim ama çok ta hoşuma gitti doğrusu,modellerimizi paylaşabiliriz.

21 Eylül 2010 Salı

Anasayfa » Zayıflama

İbrahim Saraçoğlu Göbek Eritme Kürü



Göbek nasıl erir? Göbek eritmek için ne yapmak lazım? Göbekten kurtulmak için ne yapmak lazım? Göbekteki yağlar nasıl erir, eritilir? Göbekteki yağlardan kurtulmak için ne yapmak lazım? Göbekteki yağları eritmenin yolları nelerdir?

Prof. Dr.İbrahim Saraçoğlu göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak için  faydalı bir kür öneriyor. Bu kür sadece göbek bölgesindeki yağları değil, aynı zamanda selülitleri de yok ediyor.
İbrahim Saraçoğlu’nun Göbekteki Yağları Eriten Doğal Kürü:
* 4 adet taze lahana yaprağı,
* Yaklaşık 25 dal taze maydanoz,
* 1 adet limon (sulu olması tercih edilir)
* Yarım litre su
Göbek Eritme Kürü Hazırlanışı:
Yarım litre kadar suyu kaynatılır. Kaynamakta olan suyun içine lahana yapraklarıatılır. En az 3 dakika lahanayla kaynatılır, ondan sonra maydanozları da eklenir. Maydanozu da ekledikten sonra yaklaşık 3 dakika daha kaynatılır.
Kaynamış karışım soğumaya bırakılır. Soğuyunca karışımı süzülür. İçerisine limon sıkılır.
İbrahim Saraçoğlu Göbek Eritme Kürü nasıl kullanılır?
Bu karışım günde 2 ya da 3 kez içilmelidir. Aç veya tok karınına içebilirsiniz. Bu kür hergün taze olarak hazırlanıp içilmelidir, fazla yapıp buzdolabında saklamayınız. Bu kürün içine kesinlikle tatlandırıcı katılmamalıdır.
Bu kür,  sadece 3 hafta uygulanır.
Zayıflama ile ilgili diğer yazılar için tıklayınız.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun diğer yazıları için tıklayınız.

etiketler:, , ,
,

Konunun anahtar kelimeleri:

göbek nasıl eritilir göbekteki yağlardan kurtulmak, karın nasıl eritilir göbekteki yağlardan kurtulmak, göbek eritmek için bitkisel çözüm, ibrahim saracoglu göbek eritme, göbekteki lekeler, ibrahim saraçoğlu göbek eritme kürü, ahmet maranki göbek eritme kürü, göbek eritme kürü, Gobek eritmek icin ne yapmam lazim, ömer coşkun karın eritme
12 Ekim 2009 13.799 okunma 11 yorum yapılmış

11 yorum yapılmış »


  • melda demiş ki: meraba 9aylık bebeğim var artı kocamanda göbeğim var.bana ne tavsiyede bulunursunuz.unutmayınki rejim mutlaka maddi durum gerektiriyor. iyigünler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder