Popüler Yayınlar

güzellik sırları

Ben,kozmetik değil de doğal güzellik malzemelerinden yanayım ve uygulayıp memnun kaldığım ürünlerin malzemelerini burada sizlerle paylaşimak istedim.

Dünya mutfağı

Burada denenmiş tatlılar, tuzlular,börek,çörek aklınıza gelen ne varsa uyguladığınız yemekleri benimle paylaşırmısınız?

Amigurubi

Naçizane,küçük kızıma yaptığım oyuncaklar ve başka sitelerden bulup beyendiğim amigurubiler.Çok seviyorum bunları içimdeki çocuk coşuyor.:))

Boncuk işleri

Yeni öğrendim ama çok ta hoşuma gitti doğrusu,modellerimizi paylaşabiliriz.

22 Ocak 2011 Cumartesi

fiyonk elişi günlüğünden alıntıdır




Bu balık şapkaları çocuklar çok sevecek. Çocuklar bu şapkalarla hem başlarını soğuktan koruyacak hem de arkadaşlarıyla oynarken maske gibi bu şapkaları kullanabilecekler. Oğlum Ömer küçükken en çok su aygırını severdi. Belki de sizin çocuğunuzun favori hayvancığı balıktır. Böylece ona güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.
Thelma kendi tasarladığı şapka hakkında şöyle diyor: “Bu şapkayı giydiğinizde balık gibi kötü kokup insanların sizden kaçacağını sanmayın. Tam tersine bu %100 kokusuz balık insanların ilgisini üzerinize çekecektir.”
Thelma bu balık şapkanın tasarımını oğlu Jonas için yapmış. Çünkü Jonas balıkları çok seven bir çocuk. Ayrıca Thelma balık şapkanın stoktaki artık yünleri eritmek için güzel bir proje olacağını söylüyor. Thelma balığın gözlerini keçe üzerine çarpı işareti işleyerek yapmış. Ama çarpı işaretinin balığı ölü gibi gösterdiğini, onun yerine nokta ya da yapışkan göz koyarak, balığın daha canlı görüneceğini söylüyor. Gözler için düğme de kullanılabilir. Böyle üç boyutlu el işlerini çok beğeniyorum. Hatta çocuğa şapka küçülünce içi elyaf doldurulup balık oyuncağı bile yapılabilir. Çok kullanışlı bir şapka modeli.

örgü balık çocuk şapkaları
1. Kardeşlerin balıklı örgü şapkaları, 2. Pembeli kız çocuk için örgü balık şapkası modeli, 3. rengarenk balıklı çocuk şapka modeli, 4. balık bereler çocukları yemiş:)
Balık şapka dizayn: Thelma Egberts

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder