Popüler Yayınlar

güzellik sırları

Ben,kozmetik değil de doğal güzellik malzemelerinden yanayım ve uygulayıp memnun kaldığım ürünlerin malzemelerini burada sizlerle paylaşimak istedim.

Dünya mutfağı

Burada denenmiş tatlılar, tuzlular,börek,çörek aklınıza gelen ne varsa uyguladığınız yemekleri benimle paylaşırmısınız?

Amigurubi

Naçizane,küçük kızıma yaptığım oyuncaklar ve başka sitelerden bulup beyendiğim amigurubiler.Çok seviyorum bunları içimdeki çocuk coşuyor.:))

Boncuk işleri

Yeni öğrendim ama çok ta hoşuma gitti doğrusu,modellerimizi paylaşabiliriz.

22 Ocak 2011 Cumartesi

fiyonk elişi günlüğünden alıntıdır




Çok çeşitli fiyonk bağlama şekilleri var. Fiyonk bayanların vazgeçilmezi. Hatta bu sitenin isminin fiyonk olmasının bir sebebi de, fiyonkun konulduğu-bağlandığı heryeri güzelleştirmesinden dolayıydı. Bir örgü olsun, dantel olsun nereye minik bir fiyonk atarsanız orası daha bir hoş oluyor, güzelleşiyor.
Ama bu şirin fiyonklar çocuklara özel. Fiyonklarla sevimli hayvancıklar yapılmış, bence çok başarılı bir çalışma olmuş. Çocuklara alınan hediye ve oyuncak kutuları bu tarz fiyonklarla süslenebilir. Birkaç renk kurdele ve yapıştırıcı ile bu fiyonklardan yapılabilir. Hatta el altındaki artık kurdeleler bu şekilde değerlendirilip, çocuklar sevindirilebilir. Hele bir de hediye paketini de furoşikilerden yaparsanız, hediyenizi paha biçilmez elişleriyle süslemiş olursunuz. Furoşiki için bakınız; el yapımı hediye paketi
Çocuk odasını dekore etmek-süslemek için perdelere bu tarz fiyonklar yapılabilir. Kız çocuklarına bu şekildeki fiyonklarla saç tokası yapılıp hediye edilebilir. Ya da çocuklarımızın sıkıldığı bir anda bu tarz aktivitelerle, onlarla güzel kaliteli bir vakit geçirebiliriz. Aktivite sonunda küçük hanımların tokalarını kendi yapmalarının verdiği sevinç eminim görülmeye değer olacaktır!
My creation
1. kurdeleden hindi fiyonk, 2. kurdeleden miki fare fiyonk saç tokası, 3. kurdeleden bayan kurbağa fiyonk, 4. kurdeleden bay kurbağa fiyonk, 5. kurdeleden örümcek fiyonk, 6. kurdeleden uğur böceği fiyonk, 7. kurdeleden kaplumbağa fiyonk, 8. kurdeleden ördek fiyonk, 9. kurdeleden balık fiyonk, 10. kurdeleden tavşan fiyonk saç tokası, 11. kurdeleden kelebek fiyonk saç tokası, 12. kurdeleden sepet fiyonk saç tokası, 13. kurdeleden civciv fiyonk saç tokası, 14. kurdeleden filli fiyonk saç tokası, 15. kurdeleden bayan köpecik fiyonk saç tokası, 16. kurdeleden bay köpecik fiyonk saç tokası

En sondaki köpecikler çok şeker olmuş. Boynuna fiyonk takıp bay köpecik, saçına fiyonk takıp bayan köpecik yapmışlar çok şirin. Linklere tıklayarak daha büyük hallerini görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder